Servicii

Compania noastră are o îndelungată experienţă în amenajări complexe de standuri expoziţionale, locaţii pentru concerte şi proiecte speciale. De-a lungul timpului, am fost puşi în faţa celor mai variate provocări, atât tehnice cât şi naturale. Am făcut montaje în condiţii meteo extreme, dar şi în locaţii deosebit de pretenţioase. Calitatea execuţiei şi respectarea termenelor ne-au consacrat în elita firmelor care activează pe această piaţă .

Echipa noastră de tehnicieni este pregătită să găsească soluţii de proiectare şi execuţie eficiente economic şi sigure tehnic, pentru că siguranţa nostră şi a celor din jur este primordială . Ne plac provocările şi suntem gata să ni le asumăm, în deplină cunoştintă de cauză .

Targuri interne si internationale Amenajari locatii concerte Proiecte speciale

 

Ca noutate pentru 2016, oferim clienţilor noştri inclusiv servicii de webdesign. Putem discuta împreună necesităţile de promovare online existente şi alegem soluţia cea mai bună. Echipa noastră va crea websiteul de prezentare sau magazinul online de care este nevoie, în scurt timp.