01

Masuratori la locatie

02

Proiectare si productie

03

Montaj si mentenanta

Amenajari Interioare Office/Retail

Suntem o companie care imbina experienta de 25 de ani in productia publicitara cu entuziasmul unei echipe tinere si bine pregatite.

Resurse

Avem resurse umane si logistice pentru a fi la inaltimea cerintelor unei piete dinamice, in continua schimbare si urmarim trendurile internationale in domeniu.

Cere o oferta

Din 1996.

Expertiza

Ajustam oferta noastra necesitatilor clientilor si suntem intotdeauna pro-activi.

Vezi proiecte

Echipa noastra de specialisti utilizeaza echipamente si tehnologii de ultima generatie pentru a efectua masuratori precise si detaliate la fata locului.

Impreuna cu echipa noastra de proiectanti, abordam fiecare proiect cu maxima seriozitate si ne asiguram ca fiecare element pe care il producem sa fie de impact catre consumatorul final.

Echipa noastra de tehnicieni experimentati este pregatita sa ofere servicii de montaj si mentenanta de inalta calitate, asigurandu-se ca produsele noastre raman fiabile si performante pe tot parcursul ciclului lor de viata.

Profesionalism

Parteneriatele noastre sunt in majoritatea lor mai vechi de 10 ani si asta pentru ca avem clienti fideli si furnizori seriosi. Cautam si oferim partenerilor nostri seriozitate, profesionalism si valoare adaugata.

Get in touch

Parteneri de incredere