Povestea Noastra

Imbinam cu succes experienta de peste 25 de ani in productia publicitara cu entuziasmul unei echipe tinere si bine pregatite.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, Rav Management a devenit liderul domeniului productiei publicitare integrate. Infiintata cu pasiune si viziune, compania si-a consolidat reputatia ca un partener de incredere pentru solutii publicitare de inalta calitate.

De-a lungul anilor, am castigat expertiza si cunostinte valoroase, adaptandu-ne in permanenta schimbarilor din industrie si tehnologiei. Cu o echipa dedicata si creativa, ne-am extins serviciile pentru a oferi clientilor nostri cele mai inovatoare si eficiente solutii publicitare, acoperind o gama larga de nevoi si cerinte.

Suntem mandri sa fim alaturi de clientii nostri, sa fim motorul creativitatii si sa cream impreuna viitorul publicitatii.

Importator direct de materiale promotionale

Ca importator de materiale promotionale, suntem conectati direct cu producatorii din diverse tari, avand acces la o gama larga de produse promoționale.
Avem avantajul de a selecta si importa produsele direct de la sursele lor originale, ceea ce ne permite sa oferim calitate superioara la preturi competitive. In plus, avem capacitati extinse de personalizare pentru a adapta aceste materiale in conformitate cu identitatea vizuala a fiecarui client.

Contact

Din 1996.

Expertiza

Avem o echipa experimentata si bine informata care cunoaste tendintele actuale din industrie, tehnologiile de productie si cele mai bune practici in personalizare. Aceasta expertiza ne permite sa oferim consultanta valoroasa clientilor nostri, sa identificam cele mai bune optiuni si sa propunem strategii eficiente pentru a-si promova brandurile.

Vezi proiecte

Resurse

Avem resurse umane si logistice pentru a fi la inaltimea cerintelor unei piete dinamice, in continua schimbare si urmarim trendurile internationale in domeniu. In plus, deoarece dispunem de productie proprie pentru POSM-uri, aduce o valoare semnificativa clientilor nostri. Acest lucru ne ofera control total asupra procesului de fabricatie, permitandu-ne sa oferim produse de cea mai inalta calitate.

Cere o oferta

Profesionalism

Parteneriatele noastre sunt în majoritatea lor mai vechi de 10 ani si asta pentru ca avem clienţi fideli si furnizori seriosi. Căutam si oferim partenerilor noştri seriozitate, profesionalism si valoare adaugata.