01

Design si proiectare

02

Productie

03

Logistica si implementare

POSM
(Point of Sale Materials)

Participati la un festival , aveti o campanie instore sau outdoor, sunteti sponsori la un maraton sau eveniment stradal, doriti o executie pentru care publicul sa va tina minte? Va putem ghida, proiecta si executa cele mai out-of-the-box idei (ale voastre sau ale noastre).

Resurse

Avem resurse umane si logistice pentru a fi la inaltimea cerintelor unei piete dinamice, in continua schimbare si urmarim trendurile internationale in domeniu.

Cere o oferta

Din 1996.

Expertiza

Ajustam oferta noastra necesitatilor clientilor si suntem intotdeauna pro-activi.

Vezi proiecte

Echipa noastra de designeri si proiectanti profesionisti aduce impreuna expertiza tehnica si talent artistic pentru a concepe si dezvolta produse, servicii sau materiale care reflecta viziunea si valorile clientilor nostri.

Abordam fiecare proiect cu atentie la detalii, utilizand tehnologii de ultima generatie si procese eficiente pentru a livra produse publicitare de impact si relevante.

Implementarea se desfasoara cu atentie la detalii si calitate si ne asiguram ca produsele noastre ajung la destinatie in mod sigur si la timp.

Profesionalism

Parteneriatele noastre sunt in majoritatea lor mai vechi de 10 ani si asta pentru ca avem clienti fideli si furnizori seriosi. Cautam si oferim partenerilor nostri seriozitate, profesionalism si valoare adaugata.

Get in touch

Portofoliu